Magien i Magdeburg Erik Hulegaard

ISBN: 9788771147315

Published: December 3rd 2014

Paperback

352 pages


Description

Magien i Magdeburg  by  Erik Hulegaard

Magien i Magdeburg by Erik Hulegaard
December 3rd 2014 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 352 pages | ISBN: 9788771147315 | 3.45 Mb

Det sker ofte i sportens verden, at mennesker med forskellige forudsætninger og personprofiler mødes. På tværs af deres sociale baggrunde, uddannelser, nationaliteter, private forhold og ikke mindst ofte vidt forskellige personligheder nærer de enMoreDet sker ofte i sportens verden, at mennesker med forskellige forudsætninger og personprofiler mødes. På tværs af deres sociale baggrunde, uddannelser, nationaliteter, private forhold og ikke mindst ofte vidt forskellige personligheder nærer de en fælles interesse og ofte passion for en sportsgren, der for en kortere eller længere tid forbinder deres livslinjer i mere eller mindre tætte forhold.Romanens hovedpersoner, danske Michael, Mona, Moritz og østtyske Magnus, mødes i de unge år om den fælles glæde ved håndboldspillet.

En håndboldrejse til Magdeburg (i det daværende DDR) i 1980 sætter sig livsvarige spor hos dem alle på forskellig vis. I korte øjeblikke møder de endnu en person, der kommer til at påvirke deres livsbaner på forskellig og overraskende måder.Historien følger dem gennem de efterfølgende 30 år sammenholdt med tilbageblik på deres helt unge år.

De fire sportskammeraters liv udvikler sig forskelligt. De tre danskere har fortsat sporadiske kontakter med hinanden og bliver i nostalgiens spotlight enige om at genopleve turen. Danskerne rejser til Magdeburg i 2010 og genser deres tyske håndboldkammerat Magnus. De oplever alle fire en håndboldkamp sammen, hvor byens berømte håndboldklub SC Magdeburg er den ene aktør.Romanens scener udspiller sig hovedsagelig i Danmark, Tyskland og Nederlandene samt lejlighedsvis i andre EU-lande. Afslutningen foregår i København med et højst uventet klimaks.

For nogle bliver det slutningen, for andre starten på et nyt liv med et helt anderledes indhold.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Magien i Magdeburg":


coleccionandoprincipios.com

©2008-2015 | DMCA | Contact us