Körkortscoachen: den snabba vägen till körkortet Per-Erik Persson

ISBN:

Published: February 17th 2014

ebook


Description

Körkortscoachen: den snabba vägen till körkortet  by  Per-Erik Persson

Körkortscoachen: den snabba vägen till körkortet by Per-Erik Persson
February 17th 2014 | ebook | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | | ISBN: | 3.18 Mb

Körkortscoachen är din guide till att snabbt bli en trygg och ansvarsfull bilförare. Den bygger på de moment som du möter under den svenska körkortsutbildningen och är kompletterad med den senaste beteendevetenskapliga forskningen.KörkortscoachenMoreKörkortscoachen är din guide till att snabbt bli en trygg och ansvarsfull bilförare. Den bygger på de moment som du möter under den svenska körkortsutbildningen och är kompletterad med den senaste beteendevetenskapliga forskningen.Körkortscoachen skapades 2011 av Per-Erik Persson.

Den bygger på hans och andras erfarenheter av att ta körkort. Per-Erik brinner för att hjälpa andra att bli mer trygga genom att erbjuda enkla verktyg som snabbt förändrar deras vardag. Körkortscoachen kom till efter att Per-Erik upptäckt hur han utvecklade mentala verktyg som hjälpte honom att ta sitt körkort (2010).Verktygen hjälpte mig att snabbare bli redo och jag kunde ta ett självständigt beslut om när jag var mogen för uppkörning.

Jag klarade det på första uppskrivningen och första uppkörningen.Körkortscoachen garanterar dig att du kommer att ta körkort snabbt om du gör de enkla övningarna. Är du inte nöjd så ger vår trygghetsgaranti dig pengarna tillbaka. För att du ska hinna testa materialet ordentligt så gäller garantin i hela 90 dagar.Körkortscoachen är enkel att läsa i mobilen, på surf- eller läsplatta eller i datorn.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Körkortscoachen: den snabba vägen till körkortet":


coleccionandoprincipios.com

©2008-2015 | DMCA | Contact us