Orbitor. Aripa dreaptă Mircea Cărtărescu

ISBN: 9879735017804

Published: 2007

Paperback

572 pages


Description

Orbitor. Aripa dreaptă  by  Mircea Cărtărescu

Orbitor. Aripa dreaptă by Mircea Cărtărescu
2007 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 572 pages | ISBN: 9879735017804 | 7.58 Mb

Suntem omizi si vom deveni fluturi, iata intreaga noastra poveste, tot sensul nostru in lume, intr-o singura imagine providentiala, pe care-o poate intelege oricine, cu mintea, cu inima sau cu labirintul sau visceral. Suntem fiinte cu metamorfoza,MoreSuntem omizi si vom deveni fluturi, iata intreaga noastra poveste, tot sensul nostru in lume, intr-o singura imagine providentiala, pe care-o poate intelege oricine, cu mintea, cu inima sau cu labirintul sau visceral.

Suntem fiinte cu metamorfoza, deja construite pentru mantuire. Stim ca maine soarele va rasari, si asta-nseamna ca ni s-au deschis deja, inmugurite timid, organele de simt pentru viitor, caci altfel cum am indrazni sa credem asta? Cand frunza migdalului se fragezeste, intelegem ca primavara-i aproape. Cand vedem un nor la apus, ne spunem Maine va ploua. Sunt primele marci ale naturii noastre vizionare. Vom fi intregi doar cand vom vedea viitorul la fel de limpede ca trecutul si cand vom intelege ca ele sunt una, cand, in fiecare clipa, ne vom inalta deasupra realitatii falfaind maiestuos din cele doua aripi, la fel de pline de nervuri si imagini aprinse: trecutul si viitorul.

Atunci vom fi ceea ce am fost intotdeauna, Vestitori, Vazatori si Martori ai minunii ce nu se arata in lume, ai miracolului, doar, ca lumea exista... Atunci vom tine-ntre degete universul nostru inflationar ca pe-un clopotel auriu, al carui sunet dulce il vom sorbi uneori, cu nesfarsita nostalgie: cling!Enter the sum

Related Archive Books

  1. 24.02.2013MACDEA Simple EA
  2. 30.05.2014A Dog of Flanders
  3. 21.08.2015Touch: Poems


Related Books


Comments

Comments for "Orbitor. Aripa dreaptă":


coleccionandoprincipios.com

©2008-2015 | DMCA | Contact us